Es suspèn la declaració dels tres investigats pel tall a les vies del tren al 2019

El jutjat d’instrucció número 4 de Reus ha suspès aquest dimarts la declaració de tres investigats pel tall de les vies del tren a Reus el 23 de setembre de 2019. Els fets van ocórrer PER una protesta per la detenció d’un CDR després de la sentència als líders independentistes. Tot i això, l’ajornament es deu per un positiu per covid-19 d’un advocat.

Pla obert del regidor de la CUP de Reus Edgar Fernández, acompanyat d'en Joan i la Roser, dos investigats més per tallar les vies del tren el 2019, durant una concentració davant els jutjats de Reus. Imatge del 23 de febrer del 2021. (Horitzontal)

De fet, entre els encausats hi ha el regidor de la CUP Edgar Fernández, que té vigent una ordre de crida i cerca per haver plantat el jutge en una altra causa per les mobilitzacions postsentència. El regidor ha denunciat davant l’edifici judicial que la causa és un “muntatge” de la policia espanyola.

Finalment, Fernández ha detallat que, segons la declaració d’un agent de la brigada d’informació, van identificar-los pel seguiment que en fan a les xarxes i perquè són “personatges coneguts”.

PUBLICITAT