ERC defensa “més qualitat mediambiental” a la costa i un turisme sostenible

El conseller d’Educació, Josep Bargalló i la cap de llista de la demarcació al Parlament per Esquerra Republicana, Raquel Sans Guerra, han visitat Vila-seca i el nucli de la Pineda per analitzar temes estratègics del municipi costaner durant els propers anys.

Un dels temes més rellevants pels republicans és el model turístic i el futur del sector. Esquerra creu que cal apostar per models que obrin noves oportunitats alternatives al turisme de masses i que al mateix temps garanteixin les  condicions de treball de les persones que en depenen.

Raquel Sans explica que el partit promourà nous models de desenvolupament de la costa, amb més estabilitat mediambiental i una aposta pel turisme de qualitat i sostenible”.

Així mateix, l’emplaçament de Vila-seca al costat del polígon petroquímic sud condiciona també el desenvolupament de la localitat pels republicans.

Esquerra treballarà per aconseguir un equilibri entre l’ocupació que genera i la seguretat per a la població i els treballadors, alhora que aposta per la vall de l’hidrogen verd com a opció sostenible de futur.

El model educatiu i la immersió lingüística, els projectes esportius i culturals del municipi i el desenvolupament urbanístic d’aquesta extensa àrea del Camp de Tarragona amb noves infraestructures viàries i ferroviàries han estat altres temes tractats durant la visita a la platja de la Pineda, el Parc de la Torre d’en Dolsa, el campus educatiu i esportiu i l’equipament del Centru.

PUBLICITAT