Els Mossos detenen un home especialitzat en furts a l’autopista

Els Mossos d’Esquadra detenen un home de 47 anys al Baix Camp com a presumpte autor de quatre delictes de furt i conduir sense haver obtingut mai el permís. El detingut estava especialitzat en el mètode del “punxarodes”, on avisa a un altre conductor que té una roda punxada o una avaria al seu cotxe per, quan es baixi d’aquest, cometre el crim. En total va sostreure 12.000 euros en tres robatoris a l’AP-7 i un a la C-31.

El segon d’ells, comès a l’AP-7 a l’altura de Reus, l’home va avisar a la conductora d’un altre vehicle d’una avaria, motiu pel qual es va detenir al voral de l’autopista. Quan la víctima i el detingut es van dirigir a comprovar l’estat dels pneumàtics, va aprofitar per robar-li dues bosses de mà de l’interior del vehicle i fugir. L’import total dels objectes robats pujava fins als 825 euros. 

El lladre, que tenia nombrosos antecedents penals per delictes patrimonials, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs i una ordre de no apropament a l’AP-7.

PUBLICITAT