Colldejou organitza el Cap de Setmana Gastronòmic i la Cursa de Nadal

Colldejou prepara un Cap de Setmana Gastronòmic ple d’activitats el 18 i 19 de desembre, que coincidirà amb la Cursa de Nadal el diumenge. Els diferents actes, consistents en xerrades, tallers infantils o tasts de cervesa o vi seran gratuïts però amb aforament limitat.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Colldejou, Ricard Maldonado, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per fer un repàs d’un cap de setmana amb un “munt de coses”. El regidor ha explicat que l’objectiu és el de promoure els productes locals com el formatge i la mel de Colldejou i que algunes activitats es veuran condicionades per les dates tan properes a Nadal. A més, també ha volgut aprofitar per valorar com s’han adaptat des de la regidoria de Cultura a la pandèmia.

Per altra banda, Maldonado ha comentat també que la Cursa de Nadal que se celebrarà el diumenge 19 de desembre hi participaran unes 250 persones. El regidor de Cultura creu que “Colldejou és un poble que té un entorn natural molt gran i és una referència excursionista”.

PUBLICITAT