Cinc curts premiats en el 8è concurs de PeTitsCURts 2022

En la gala de lliurament de premis del 8è Concurs de PeTitsCURts 2022 celebrada el passat dijous 28 de juliol cinc curts van ser guardonats, quatre per decisió del jurat i un per votació popular. Aquest concurs estava organitzat pel Visual Festival de Curtmetratges de Castellvell del Camp que consistia en gravar un curtmetratge d’una durada màxima de 3 minuts, en català i amb un termini màxim de 48 hores.

El jurat, format per Marc Càmara, Gabriel Novau i Albert Galcerà, va atorgar el primer premi de 200 euros al curt ‘I ara què?’, de Pol Brunet i Àngel Brunet, seguit de; ‘Ja tornarà’, d’Artur Amigó i Paula Garcia; ‘Germans de sang’, de Pol Freixas; i ‘Diversitat’, de Júlia Fortuny i Ramon Tella, que van rebre 150, 100 i 50 euros respectivament.

El Premi del Públic, consistent en un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Castellvell del Camp, se’l va endur el curtmetratge ‘On es fan els millors espaguetis del món?’ d’Olimpia Bujosa.

La portaveu del Visual Festival de Curtmetratges de Castellvell, Núria Sardà, va valorar molt positivament l’evolució del concurs que no han parat d’organitzar des de l’any 2015 i que “poc a poc es va consolidant com un referent al territori”.

PUBLICITAT