Les Tapes Gaudí ja tenen guanyador i més de 70 persones van provar les 10 elaboracions

La tapa guanyadora de la dotzena ruta de tapes de Riudoms ha estat “Les pulled Om”, dues croquetes de pulled pork amb maionesa, salsa barbacoa i topping de ceba, del bar Om Tapes. Així ho han decidit les més de setanta persones que van tastar les deu receptes de les Tapes Gaudí 2024.

La Cafeteria D’acord ha quedat en segona posició amb la tapa “Bo de debò”, feta de xips de patata, ou ferrat, pebrot i gambetes. L’altra tapa en aconseguir el podi ha estat “Miniburguer de Risketos”, de La Confiteria, una petita hamburguesa d’angus amb bacó, ceba cruixent i salsa de Risketos, embolicada en pasta de full tipus Wellington.

La regidora de Promoció Municipal i Comerç Local, Imma Mestre, ha explicat que aquest any, s’han venut 9.300 tapes, 800 més que en l’edició anterior. Mestre comenta el perquè d’aquestes xifres i que tot plegat demostra que el model de la ruta de tapes és viu.

L’alcalde Ricard Gili, per la seva banda, ha posat de manifest que enguany s’ha fet un esforç econòmic destacat en la difusió de la ruta per captar públic dels municipis de l’entorn i creu que ha valgut la pena.

Després de l’entrega d’aquests premis s’han sortejat entre les persones que van gaudir de les tapes, uns vals per consumir en els locals que participaven en la ruta i també s’ha entregat un obsequi a aquells que van provar les deu degustacions.

PUBLICITAT