Reus, finalista en tres categories a millor cementiri de l’Estat

La convocatòria d’enguany a Millor Cementiri de l’Estat Espanyol ha convocat al Cementiri General de Reus a tres categories diferents; a Millor Cementiri, Millor Monument Funerari i Millor Activitat de Portes Obertes.

Aquest concurs, organitzat per la revista Adiós Cultural, reconeix i recompensa els millors espais funeraris a escala estatal, juntament amb les iniciatives de divulgació que s’hi duen a terme.

Fosses Històriques és el recinte que presenten els reusencs a dues de les categories (Millor Monument Funerari i Millor Activitat de Portes Obertes), i ho fan amb la intenció de difondre la riquesa artística i històrica del municipi. Enguany hi participen amb una proposta poètico – musical,  l’activitat Retrobaments.

Mitjançant aquests reconeixements, la Revista Adiós Cultural destaca l’interès històric, social, ambiental, artístic i patrimonial, alhora que busca exclamar-los com a llocs de record per a les persones que hi descansen. A més, també es pretén sensibilitzar la població sobre la valuosa herència que aquests espais conserven i promoure la comprensió i apreciació.

PUBLICITAT