Reus tindrà circ tot l’any amb la proposta Circ Llunar

L’Institut Municipal Reus Cultura de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus ha presentat una nova proposta de programació que garantirà que la ciutat gaudeixi de programació continuada i estable de circ durant tot l’any. De la mà de Circ de les Mussaranyes, s’oferirà un espectacle de circ cada mes, a La Palma.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, explica que “des de Reus Cultura estem treballant per poder assegurar tot l’any de programació, més enllà del calendari de festes i festivals, que òbviament hi continuen sent i són molt importants per nosaltres. Volem que la ciutat visqui la cultura tot l’any i és per això que presentem aquesta nova proposta, que, a més, ens assegurarà no només cultura i no només programació tots els mesos de l’any, sinó també circ”.

Recasens afegeix: “aquesta era una voluntat de la regidoria i de l’Institut Municipal Reus Cultura perquè Reus és una ciutat de circ. Fa 25 anys vam començar el Trapezi que ens ofereix un posicionament clar com a ciutat de circ i també amb gran quantitat de programació durant us dies, i ara fem un pas mes amb una programació durant tot l’any”.

El projecte presenta un espectacle mensual, lligat amb la lluna plena com a símbol d’un cicle temporal, coordinat pel Circ de les Mussaranyes i que es farà a La Palma, un espai que també permet tenir en compte les mesures sanitàries decretades arran de la COVID-19.

PUBLICITAT