Escoles i instituts de Cambrils comencen les jornades de portes obertes

Els centres d’educació infantil, primària i d’ESO de Cambrils han començat les seves Jornades de Portes Obertes per a la preinscripció per al curs 2021-22. Seguint les condicions dictades pel Departament d’Educació de la Generalitat, les famílies interessades poden visitar les instal·lacions virtualment i/o presencialment i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament ha enviat una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran P3 amb les adreces, telèfons i informació de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). 

En aquesta carta, l’Ajuntament recomana als pares i mares que participin en aquestes jornades i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. A més, informa que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

PUBLICITAT