Els municipis del Baix Camp insisteixen en protegir la costa de manera unitària

Els municipis del Baix Camp i de la costa central i tarragonina, des de Sitges fins a Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, han tornat a aixecar la mà per reclamar una protecció de les platges de forma unitària. 

La Taula de Municipis per a un Litoral Sostenible ha signat un manifest on els regidors responsables de les platges defensen la costa com a espai bàsic de l’economia i natura locals. Per això, reivindiquen la renaturalització de les platges, la creació d’una unitat de gestió. 

Per això reivindiquen la renaturalització de les platges, la unitat de gestió o la conscienciació dels sectors econòmics i de la ciutadania en aquesta mateixa línia. Altres aspectes que han demanat consensuar són la revisió del sistema de neteja de la sorra, acordar la gestió del creixement del nivell del mar i afrontar l’erosió del litoral.

La Taula de Municipis per a un Litoral Sostenible està conformada actualment per municipis del Garraf, Baix Penedès i Tarragonès. Al Baix Camp, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i L’Hospitalet de L’Infant en formen part.

PUBLICITAT