Subvencionen cinc municipis amb 20.000 euros per a activitats culturals

La Diputació de Tarragona ha atorgat als Ajuntaments d’Alforja, Castellvell del Camp, Vilaplana, Prades i la Selva del Camp una subvenció extraordinària per a ‘projectes i activitats culturals o d’interès per a la ciutadania’ en la seva màxima quantía, 20.000 euros. La convocatòria es va presentar l’1 de juny i va rebre un total de 164 sol·licituds, de les quals 159 han sigut acceptades amb quantitats variables, on s’inclouen les ja esmentades.

Parc Amics d'Alforja, zona comunment utilitzada per a activitats culturals i esportives del poble

La subvenció va destinada a totes aquelles activitats culturals de les poblacions que no siguin pròpies del municipi, és a dir, festes majors, activitats de Nadal o de Sant Jordi. L’alcalde d’Alforja i diputat responsable de l’àrea de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia, explica que el criteri seguit per decidir quina quantitat s’emportava cada ajuntament ha sigut segons el volum de la proposta cultural de cadascun.

L’alcalde també ha indicat que en el cas d’Alforja, que ha rebut la xifra màxima, la justificació ve dels concerts que s’han anat fent els caps de setmana del darrer estiu i activitats que arribaran el novembre, com una actuació del Mag Lari, on els diners que recapti la venda d’entrades aniran destinats a la Marató de 2021.

PUBLICITAT