La Plaça… Botarell

La Plaça, lloc de trobada, àgora del poble, senyal d’identitat, aquest és el nom del nou programa de BXC Ràdio on podem conèixer de ben a prop els pobles del Baix Camp. Avui a la Plaça, ens traslladem a Botarell a la plaça de l’Ajuntament. En concret al saló de plens del consistori.

L’Alcalde:

Aquí l’entrevista amb …

Lluís Escoda Freixas, Alcalde de Botarell, ha fet una valoració del potencial de Botarell. També ha parlat de la seva legislatura: destaca sobretot, haver arreglat les entrades del poble, potenciar les activitats pel jovent

Colla Gegantera

Aquí l’entrevista amb …

David Ferré, membre de la Colla Gegantera creada el 2011. Ara tenen dos gegants bastant singulars, el Mestral que és un trobador i l’Aura, una al·legoria a la natura. Els acompanya un gegant manotes, el Drapet.

AMPA CEIP Mare de Déu de la Candela

Aquí l’entrevista amb …

Jaume Amenós, president de l’AMPA, busca col·laborar amb famílies i l’Ajuntament per implicar les màximes famílies possibles en activitats que impulsin la població. Com ara anar a buscar el tió, la castanyada o el carnaval. El CEIP Mare de Déu de la Candela ja té 117 alumnes.

 

Associació de Joves Pedrafita

Aquí l’entrevista amb …

La Carlota Ferré i l’Emma Pajares formen part de l’Associació de Joves de Pedrafita, una entitat que busca activar el poble de cara als joves i reunir moltes edats diferents. A part de diferents activitats, són l’ànima de les festes majors del poble.

 

PUBLICITAT