La 31a edició dels Premis Arnau de Palomar torna a la presencialitat

Els Premis Arnau de Palomar organitzats pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) torna al Teatre Auditori Casal Riudomenc aquest divendres 5 de novembre. Aquesta 31a edició arriba amb un total de 180 treballs repartits en les categories; investigació, recerca juvenil, arts plàstiques, recull de poesia, narrativa breu, recull fotogràfic, instagramers i, la novetat d’aquest any, microrelat. La dotació econòmica total entre tots els premis és de 7.000 euros.

El president del CERAP, Jordi Gallisà, valora positivament la tornada a la presencialitat després que l’any passat s’haguessin d’adaptar al format en línia per culpa de les restriccions sanitàries. A la vegada, afirma que estan molt contents amb la participació d’aquest any.

Les categories de narrativa i recull de poesia han sigut les úniques que han comptat amb temàtica lliure. En la resta les temàtiques han estat lligades a Riudoms en el cas d’investigació, recerca juvenil i recull fotogràfic, al concepte ‘habitar’ per a recull de poesia i instagramers i en la categoria de microrelat el tema escollit ha sigut ‘la societat postpandèmica’.

PUBLICITAT