El 25N finalitza després d’una setmana plena d’activitats a Riudoms

Les activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional d’eliminació de la violència envers les dones, van omplir els municipis del Baix Camp la setmana passada. Una data assenyalada pel col·lectiu feminista que, no obstant això, reivindiquen que els actes no s’han de limitar al 25N o al 8M, sinó a tot l’any.

Riudoms va ser un dels municipis on es van dur a terme aquestes activitats, com la lectura d’un manifest institucional, l’encesa de llums liles a la façana de l’ajuntament o la pintada d’unes petjades liles. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Riudoms, Núria Mas, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per parlar-ne. Mas va considerar que és important ser conscients d’aquesta problemàtica i “d’anar tots a una”. A més, va afegir que encara no tenien activitats pensades per un futur, però que ja “anirien sortint”.

Per altra banda, la regidora comenta que els objectius que tenen són els de visibilitzar les víctimes de violència masclista i alhora promoure la sororitat entre dones.

PUBLICITAT