Home INFORMATIUS Peces Informatives Contundent victòria del Riudoms aquest cap de setmana

Contundent victòria del Riudoms aquest cap de setmana

El primer equip femení del Club Deportiu Riudoms va aconseguir una contundent victòria aquest cap de setmana contra el Sant Cugat Futbol Club per 5 gols a 0.

Tot i que al començament del partit va ser el Sant Cugat qui va aconseguir portar el domini, gràcies a la pressió del Riudoms i mitjançant els gols de Laura Mas, Paula Somavilla, Marta Liria i Joana Roig van marxar a la mitja part amb 4 gols a favor.

A la segona part, Joana Roig va acabar sentenciant el partit i anotant el 5-0 final. Raul Lucha, tècnic del Riudoms, assegura que tot i que no va ser un partit còmode les jugadores el van treballar molt i van fer un partit molt complet. A més, es mostra molt satisfet de seguir lluitant per mantenir-se a les primeres posicions. L’escoltem.

Amb aquesta victòria, el Club Deportiu Riudoms segueix segon a la taula amb 47 punts, a dos del líder, el Món Femení Terrassa que en porta 49. En el pròxim partit el Riudoms visitarà a la Fundació Unió Esportiva Cornellà el diumenge dia 16 a les 16:30 h.

PUBLICITAT