Home INFORMATIUS Peces Informatives Continuen les obres de remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig

Continuen les obres de remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua fent obres en diferents indrets del municipi per tal de remodel·lar la plaça Miramar. La previsió d’acabament de les obres es retarda finalment al 15 de març.  Sorigué, l’empresa adjudicatària de l’obra, ha al·legat motius meteorològics, tècnics i d’execució per aquest retard d’un mes i mig respecte del termini previst inicialment per a la seva finalització.

Pel que fa a les obres de renovació del clavegueram i pluvials, ja s’han finalitzat i les obres de la xarxa d’aigua potable quedaran enllestides les pròximes setmanes.

Està previst que la setmana vinent s’iniciin els treballs a la capa externa del carrer del Sol, el paviment del qual finalitzarà previsiblement cap a finals del mes de gener. Un cop enllestit el carrer del Sol, es continuarà amb els altres dos carrers inclosos al pla d’obra.

En relació amb els treballs de la plaça, s’està acabant el moviment de terres i preparant les bases del que serà la futura jardineria. En els pròxims dies es començarà a treballar en els murs de contenció de la plaça i la propera setmana es preveu que s’hi comenci a col·locar la vorada.

PUBLICITAT