Home OBERT PER VACANCES LAURES Coneixem diferents dialectes. I tu, com ho diries?

Coneixem diferents dialectes. I tu, com ho diries?

A la secció final del programa hem descobert algunes característiques més darrera del Tik Tok de la setmana. Hem comptat amb un perfil expert en la llengua catalana per analitzar què hi ha darrere de la frase de cada vídeo i per això hem tingut l’ajuda del lingüista del Consorci de Normalització Lingüística de Tarragona, Xavier Brotons que ens fa ha fet un petit comentari d’aquest primera frase de la Gemma Polo del parlar de Tarragona.

Recordem els passos per participar al conurs. Una vegada tingueu l’aplicació de Tik Tok descarregada, heu d’anar al perfil de @obertxvacances allà hi trobareu el vídeo de la setmana que tindrà com a protagonista algun referent territorial, cada setmana comptarem amb un personatge d’un lloc diferent de Catalunya. Després, heu de guardar-vos l’àudio d’aquest video per poder fer el vostre imitant-lo de la forma més divertida possible.

Recordeu que el premi és l’estada per a quatre persones en un bungalow al Càmping Las Palmeras de Tarragona gràcies a la col·laboració de CampingsCat!

PUBLICITAT