Home INFORMATIUS Peces Informatives Concurs de guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

Concurs de guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de les regidories de Festes i d’Impuls Econòmic, organitza el primer Concurs de Guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig.

L’objectiu de la iniciativa és promoure la participació ciutadana en l’envelliment del nucli antic durant la Festa Major de Sant Miquel que se celebra del 21 al 29 de setembre de 2019. La finalitat, però, és que aquests guarniments es puguin mantenir el màxim de temps possible i així embellir les façanes i balcons davant del veïnat i dels visitants.

A més, la iniciativa forma part d’un projecte global, amb el qual ja s’està treballant, i que preveu altres accions per ornamentar els espais públics del casc antic de Mont-roig.

Per tal de fomentar la participació s’han creat diversos premis, un primer premi popular dotat amb 300 euros per al millor projecte de guarniment, un segon premi del jurat a la millor façana, de 200 euros i un tercer al millor balcó de 100 euros. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp editarà unes butlletes on estaran indicats tots els balcons i façanes que participen, per tal que els participants puguin votar els que considerin millors. El jurat valorarà aspectes com la bellesa, l’originalitat o la dificultat en l’elaboració i preparació.

PUBLICITAT