Tarragona estrena la primera empresa de formació prensencial en doblatge, amb ‘All That Jazz’

Després de gairebé 15 anys de trajectòria i experiència a Badalona, ‘All That Jazz’ aterra a Tarragona com la primera empresa de doblatge i de formació presencial a la provincia.  

Amb ubicació al carrer Cavallers,6 de la Part Alta de Tarragona, el proper dimecres 27 d’abril s’oferirà una jornada de portes obertes de 10h a 13h i de 17h a 20h que servirà per conèixer les instal·lacions i rebre informació sobre els cursos i serveis.

En aquest sentit ‘All That Jazz’ es dirigeix  tant a actors i actrius amateurs com a professionals del món audiovisual o tot aquell a qui pugui tenir interès, amb cursos presencials per a grups reduïts de dues persones per classe en què el professorat assessora per a una formació propera, seriosa, pràctica i efectiva oferint les eines i els coneixements necessaris per a endinsar-se al món del cinema.

David Sánchez, director de doblatge amb més de 40 anys de trajectòria i al capdavant de ‘All That Jazz’, assenyala que ‘‘Només sent fidels a la versió original aconseguirem un bon doblatge’‘, com a lema i filosofia de feina del dia a dia del món del doblatge de l’empresa, mitjançant la interpretació i la veu.

Estudi de doblatge, un pas més enllà

Sota el nom de la famosa pel·lícula musical estatunidenca guanyadora de quatre premis Oscar inspirada en el treball cinematogràfic de Bob Fosse i la preparació del musical ‘Chicago’ per a Brodway, l’empresa es va iniciar al 2008 amb escola a Badalona, i només dos anys més tard, al 2010, va estrenar estudi professional de doblatge, a la mateixa ciutat, amb professionals i exalumnes. 

Fruit d’aquest pas més enllà, els seus integrants han professionalitzat la seva formació i coneixements, i des de l’estudi s’han doblat diverses pel·lícules i sèries de renom com ‘Lola’, ‘Mondo Yan’, ‘Ella Bella Bingo’ o ‘Dating Amber’ al català; ‘Against The Sun’, ‘Along with the Gods’ o ‘Le Milieu de l’Horizon’ al castellà; ‘La abuela’ o ‘The Worst Person in the world’ al francès; o fins i tot a l’alemany ‘The dating list’, entre d’altres.

ALL THAT JAZZ (Tarragona)
Carrer de Cavallers, 6
43003 Tarragona
Telèfon : 655 60 24 82 
Whatsapp : 655 60 24 82 (Horari d’atenció telefònic de 10h a 14h de Dilluns a Divendres).
Mail de contacte : info@allthatjazz.cat 

PUBLICITAT