Gaudeix de Carlos Latre a Tarragona amb un 10% de descompte des de l’app de la Tarraco Arena

Carlos Latre aterra a Tarragona amb el seu espectacle ‘One Man Show’ aquest 7 de maig a la Tarraco Arena, per al qual es poden adquirir entrades amb un 10% de descompte exclusivament mitjançant l’app de la Tarraco Arena.

Considerat com el millor imitador del país, l’humorista Carlos Latre torna a Tarragona per fer-nos riure amb One Man Show, l’espectacle amb el qual va sortir als escenaris de Madrid i Barcelona just en acabar la pandèmia el 2020, i que ha tingut gran èxit de públic i crítica. 

Es tracta d’un repàs a tota l’actualitat del país. La política, la societat, la cultura, l’esport, la televisió, les modes, les tendències, internet… 75 minuts de personatges, imitacions, sketches, cançons, paròdies i el millor humor LATRE. El millor repàs d’allò que passa al nostre país, totes les seves veus i més rialles que mai en un espectacle inimitable.

Les entrades ja estan a la venda a la plana web a partir de 24 euros, però comprar-les mitjançant l’app de la Tarraco Arena permet gaudir un 10% de descompte exclusiu.

Es tracta d’un dels tants avantatges que ofereix l’aplicació de la Tarraco Arena de la que ja disposen més de 5 mil persones i que suposa un canal directe perquè els usuaris passin a ser socis i estiguin connectats a la Tarraco Arena, puguin consultar i conèixer la seva programació i fins i tot rebre notificacions amb les novetats, mapes i horaris d’accés, entre d’altres.

A més, l’app permet comprar les entrades de forma ràpida i directa, i poder gaudir la programació amb avantatges exclusius a marques associades amb el carnet digital, aprofitar el ‘FastPass’ per accedir al recinte sense fer cua, sorteigs d’entrades entre tots els usuaris de l’app als diversos esdeveniments, descomptes, ofertes i promocions com aquesta.

L’app pot descarregar-se de manera fàcil i gratuïta a Google Play i App Store, així com clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT