Concert de Sebastian Yatra amb 10% de descompte i plaça d’aparcament, amb l’app de la Tarraco Arena!

Sebastian Yatra torna al nostre país per a presentar la seva nova gira ‘Dharma Tour’, un espectacle que ve carregat amb moltes sorpreses, passant per tot el territori nacional al llarg d’aquest estiu 2022 i amb parada a Tarragona dissabte 2 de juliol on actuarà en concert a la Tarraco Arena.

No et pots perdre la gran producció tècnica de l’espectacle que farà brillar a l’artista en un concert únics i inoblidable, acompanyat de la seva banda al complet i un cos de ball espectacular. En aquesta nova gira els seus fans podran gaudir tant dels grans èxits del colombià com ‘Robarte un beso’, ‘Traicionera’, ‘TBT’, ‘Chica ideal’ o ‘Pareja del año’, com una de les seves cançons més recents que conformaran el nou àlbum, entre els quals destaquen Tacones Rojos, conquistant al seu públic i convertint-lo en un dels èxits del 2021. 

Les entrades ja estan a la venda a la plana web a partir de 45 euros, però comprar-les mitjançant l’app de la Tarraco Arena permet gaudir un 10% de descompte exclusiu.

Es tracta d’un dels tants avantatges que ofereix l’aplicació de la Tarraco Arena de la que ja disposen més de 6.500 persones i que suposa un canal directe perquè els usuaris passin a ser socis i estiguin connectats a la Tarraco Arena, puguin consultar i conèixer la seva programació i fins i tot rebre notificacions amb les novetats, mapes i horaris d’accés, entre d’altres.

A més, l’app permet comprar les entrades de forma ràpida i directa, i poder gaudir la programació amb avantatges exclusius a marques associades amb el carnet digital, 

aprofitar el ‘FastPass’ per accedir al recinte sense fer cua, sorteigs d’entrades entre tots els usuaris de l’app als diversos esdeveniments, descomptes, ofertes i promocions com aquesta. I ara, com a novetat, l’app et permet també reservar plaça d’aparcament i evitar voltes i perdre temps!

L’app pot descarregar-se de manera fàcil i gratuïta a Google Play i App Store, així com clicant al següent enllaç!

PUBLICITAT