Aconsegueix un 20% de descompte al Tarraco Click amb l’app de la Tarraco Arena

La Tarraco Arena acull el proper 23 i 24 d’abril una nova edició del Tarraco Click, la fira del col·leccionisme de Playmobil, per a la qual es poden adquirir entrades amb un 20% de descompte exclusivament mitjançant la seva app.

El TarracoClick.com és un espai creat per a grans i petits, on poder recrear grans diorames de diferent temàtica, duts a terme pels més importants artistes actuals d’aquesta disciplina, arribats a Tarragona de diferents punts d’Espanya i de la resta d’Europa. Un altre apartat a contemplar, és el Concurs de Joves Dioramistes, on els júnior, ens mostraran les seves noves creacions. Per al públic infantil, hi haurà disposat un espai d’atraccions com unflables, ludoteca, tallers de pintura, manualitats i altres.

La fira comptarà també amb una zona de restauració, on reposar forces amb la presència de diversos foodtrucks, amb una selecta i variada oferta gastronòmica.

Les entrades ja estan a la venda a la plana web amb un preu de 5 euros, l’entrada general, però comprar-les mitjançant l’app de la Tarraco Arena permet gaudir un 20% de descompte exclusiu.

Es tracta d’un dels tants avantatges que ofereix l’aplicació de la Tarraco Arena de la que ja disposen més de 5 mil persones i que suposa un canal directe perquè els usuaris passin a ser socis i estiguin connectats a la Tarraco Arena, puguin consultar i conèixer la seva programació i fins i tot rebre notificacions amb les novetats, mapes i horaris d’accés, entre d’altres.

A més, l’app permet comprar les entrades de forma ràpida i directa, i poder gaudir la programació amb avantatges exclusius a marques associades amb el carnet digital, aprofitar el ‘FastPass’ per accedir al recinte sense fer cua, sorteigs d’entrades entre tots els usuaris de l’app als diversos esdeveniments, descomptes, ofertes i promocions com aquesta.

L’app pot descarregar-se de manera fàcil i gratuïta a Google Play i App Store, així com clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT