Home Podcast MUNICIPIS Bombers rescaten dues persones a les Muntanyes de Prades

Bombers rescaten dues persones a les Muntanyes de Prades

Bombers rescaten dues persones aquest cap de setmana a les muntanyes de Prades. Es tracta d’actuacions completament diferents en què diumenge es va rescatar una dona per un mareig al Niu de l’Àliga i a un home per caure al Riu Siurana.

Fins a dos cops van haver d’intervenir l’equip de bombers en fer aquestes actuacions aquest cap de setmana amb també el factor de les altes temperatures que s’han viscut.

El primer rescat va ser sobre dos quarts d’una del migdia al Niu de l’Àliga i segons fonts de Bombers, una dona ha patit un mareig on es va traslladar a l’Ermita del Remei per facilitar l’assistència del Servei d’Emergències Mèdiques.

L’altre actuació va passar amb gairebé una hora de diferència per la caiguda d’un home al riu Siurana a La Febró. Es van activar dues dotacions terrestres que no podien localitzar la persona per l’afluència de gent i la poca cobertura telefònica i que ha sigut l’helicòpter que va localitzar la víctima. En trobar l’home, se’l va traslladar fins a Prades on després seria emplaçat a l’Hospital Sant Joan de Reus.

PUBLICITAT