Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo Botarell acull L’Aumedia, la fira de música tradicional

#BaixCampInfo Botarell acull L’Aumedia, la fira de música tradicional

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que Botarell acull aquest dissabte la fira L’Aumedia, una mostra de música tradicional. L’organització ha dividit el programa d’activitats amb tallers al matí i música a la tarda. Entre els actes del matí destaquen el taller “Construcció i manteniment de tabals”, el taller “Ornamentació elemental amb la gralla” i el taller-xerrada-concert “Com funciona un instrument de corda”. A les 12:30h hi haurà un Vermut Folk & Tast de Cerveses artesanes. A les dues del migdia se celebrarà una fideuà popular.

Les activitats de la tarda s’iniciaran amb la presentació del llibre “Los Llorus del Negritu” a dos quarts de cinc. A les 18h començarà la cercavila de grups i tot seguit es farà la mostra a l’escenari d’Eoterpe. De cara al vespre, Xavi Orriols, lutier de gralles, impartirà la xerrada “Ministrers i ministrils. Tant és ara com abans”. 

A partir de les 22:30h de la nit hi haurà el concert de Ball folk amb “Ministers de Riudebitlles” i a mitjanit Concert amb “Mano’s Rock2.

Tots els actes excepte el dinar i el tast de cerveses són gratuïts. Els tallers tenen places limitades.

PUBLICITAT