Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

#BaixCampInfo: 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

El Saló de Plens de l’Ajuntament serà escenari avui dijous, a les 13:30 h, de l’acte protocol·lari de traspàs de la cullera de fusta del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, que s’organitzarà a Reus el pròxim 1 de juny, en concret a les instal·lacions del Reus Deportiu.

La Cursa de la Dona preveu 2.500 assistents. La setena edició de la Cursa de la Dona de Reus espera batre tots els rècords. L’objectiu és superar els 1.760 participants de l’any passat i els 174 de la categoria infantil.

Riudecanyes treballa per impulsar un hotel a l’edifici Cal Bessó. Riudecanyes vol culminar el treball potenciant el turisme. Aquest objectiu es pot fer realitat amb la construcció d’un hotel que s’ubicaria al nucli antic del municipi, a Cal Bessó. Josep Maria Tost, alcalde del municipi, considera que era un assumpte pendent a complir en el qual s’hi està treballant des de fa un any.

Daniel Rubio, cap de llista d’Ara Reus, inaugura el cicle de conferències EIX 2019 amb els caps de llista de les formacions que concorren a les eleccions municipals a Reus i que tenen representació, actualment, al consistori organitzat per la Cambra de Comerç de Reus

Un any més, la Selva del Camp esdevé la capital catalana del taekwondo. El Pavelló Municipal d’Esports va acollir la tretzena edició del Torneig Amistat de Taekwondo on van participar més de 1.200 esportistes d’arreu del territori, una xifra que ha superat totes les expectatives, reunint a diferents taekwondistes de 33 clubs de Catalunya, batent el rècord de participants.

 

 

 

PUBLICITAT