Home INFORMATIUS Peces Informatives Avui es celebra la dotzena edició del Tastaverd

Avui es celebra la dotzena edició del Tastaverd

La Fira dels Sentits de Riudecanyes s’ambienta aquest any en el western i acull un total de 70 parades destinades als productes naturals. 

Des de les 10 del matí el Tastaverd de Riudecanyes s’ha posat en marxa. Una jornada que acull la dotzena edició de la Fira dels Sentits on a tot el poble del Baix Camp es podrà veure un recull de mostres i tallers d’oficis de la terra i els treballs artesans perduts; parades de productes locals, degustacions i un concurs de pintura ràpida.

Coia Llaurador, regidora de cultura i festes de Riudecanyes explica que tot el municipi es volca de ple per rebre milers de visitants i endinsar-los al món del Tastaverd

En aquest edició el Tastaverd ambientarà els carrers del poble en el llunyà oest, tot acompanyat de 70 parades, tallers artesanals, concursos i música en directe. S’esperen rebre milers de visitants en una fira que reivindica la figura dels qui treballen la terra i busca donar a conèixer valors de l’agricultura tradicional, els seus productes i fer valdre el treball dels artesanals i els antics oficis.

PUBLICITAT