Home Podcast MUNICIPIS Arrenquen les festes del Corpus Christi i Sant Joan

Arrenquen les festes del Corpus Christi i Sant Joan

A partir d’aquest dimecres comença el seguici de les festes de Sant Joan a Riudoms. La programació de les festes del Corpus Christi i les de Sant Joan arriben amb protagonisme sobretot es destaca per ser una festivitat molt religiosa.

Arrencarà amb una cloenda de la temporada 2018-2019 amb l’assistència de l’escriptora Teresa Duch que parlarà del seu llibre ‘’el silenci de Vallbona’’. Després pel matí del 23 es faran catifes del corpus al centre de la vil·la per preparar els carrers on tindrà lloc la processó. A partir de dos quarts d’una es farà la tradicional misa del Corpus Christi a l’Església de Sant Jaume Apòstol. Ben entrada la tarda es procedirà a la concentració de la flama del Canigó a la Plaça de l’Església amb els diversos cotxes que posteriorment recolliran la flama a Reus.

Posteriorment a les 20h del vespre hi haurà la cercavila i l’arribada a Riudoms per poder donar pas a la revetlla de Sant Joan que culminarà amb un sopar popular i la foguera i el ball de Sant Joan que tindrà lloc a dos quarts de dotze.

PUBLICITAT