Home INFORMATIUS Peces Informatives Arrenca la programació cultural de Mont-roig amb accent local

Arrenca la programació cultural de Mont-roig amb accent local

La programació cultural estable de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna aquest primer semestre del 2020 amb una oferta destinada al públic adult i també al públic familiar que combina teatre musical, música, titelles i màgia.

“Jo, jo, jo! El musical que parla de tu”, amb les actrius Núria Esquius, Maria Bravo i Neus Ceballos encetarà la temporada d’espectacles culturals el dissabte 8 de febrer a les 20.00 h al Centre Polivalent de Miami Platja. Es tracta d’una obra de teatre musical dirigida per Pere Péres a partir d’una idea seva i de l’actriu local Núria Esquius que compartirà una estona de música, emocions i riure a partir les experiències de les tres intèrprets.

El 14 de març es podrà veure l’obra familiar  “De què fan olor els pets?”, recomanada per a nens i nenes a partir de tres anys, de la companyia Cia Sgratta. 

El 4 d’abril, el Centre Cultural Església Vella de Mont-roig acollirà l’espectacle de màgia ‘Increïble, sense paraules!”, amb Mag Albert i destinada al públic familiar.

Els titelles tornaran al Polivalent de Miami Platja el dia 9 de maig amb el nou espectacle de la companyia cambrilenca Matito, en aquesta ocasió amb el muntatge “Matito i la Sirena Hidràulica”. També al maig la Rotllana Mont-rogenca celebrarà el dia 10, el 40è aniversari de la seva formació amb una ballada de sardanes amb els Dansaires del Penedès i la Cobla Ressò.

Al juny la Coral Sant Miquel de Mont-roig celebrarà el seu vintè aniversari amb un concert.


PUBLICITAT