Home La Plaça--- La Plaça - Agenda Agenda del cap de setmana 25/09

Agenda del cap de setmana 25/09

Comencem l’agenda de propostes per aquest cap de setmana anant fins a Alforja, ja que és la seva Festa Major en honor a Sant Miquel. I és que els veïns i veïnes d’Alforja podran gaudir d’una festa major amb actes per a tots els gustos. Això sí, amb les mesures de seguretat pertinents i reserva prèvia en la majoria d’activitats. Us expliquem algunes activitats: Avui divendres al pavelló municipal a les 10 de la nit hi ha monòlegs a càrrec de José Corbacho i Javi Sancho.

Dissabte 26 de setembre d’11 a 13 a la plaça del Castell: descoberta d’Alforja. A les 9 del vespre del mateix dia i pels carrers del poble: correfocs des dels balcons a càrrec dels diablons, el ball de diables i el Bou d’Alforja. I finalment diumenge a les 19.30 h de la tarda al pavelló municipal espectacle de màgia amb Albert Ilusionist. Tot plegat, amb reserva prèvia i seguint les mesures de seguretat, però que de ben segur que farà passar una bona estona als alforgencs.

I d’Alforja marxem cap a Reus, on també és Festa Major. Concretament La Misericòrdia. Us deixem algunes de les seves activitats: Dissabte a les 11 del matí al Museu d’Art i Història visita guiada de l’exposició ‘Coses de Reus’.Cal reserva prèvia a través de la web: www.ticket.reuscultura.cat. Diumenge a les 7 de la tarda al jardí de la casa Rull, teatre familiar amb ‘El teu conte em sona’ venda d’entrades al portal web: www.teatrebartrina.cat.

I ara anem fins a Cambrils on al Museu d’Història de la localitat hi ha l’exposició artística creada per l’artista visual Jordi Plana amb la inspiració de la mar Mediterrània. Ho podeu visitar fins al dia 8 de desembre amb accés lliure i aforament limitat.

I per acabar l’agenda d’aquest cap de setmana us portem una proposta esportiva: Dissabte 26 de setembre hi ha la 21a caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades amb un sol recorregut de 32 km i un desnivell positiu de 1035 m, que s’ha de fer en menys de 12 hores. Cal inscripció prèvia, però per qui no estigui apuntat pot ser una bona excusa per anar a gaudir d’un vermut a prades tot veient passar als participants de la caminada.

I fins aquí l’agenda d’aquest cap de setmana!

PUBLICITAT