Adéu a la imbatibilitat

El Reus Deportiu Miró perd el primer partit d’OK Lliga de tota la temporada. Ho ha fet a Sant Hipòlit en un matx sense gairebé ocasions. Els roig-i-negres no han pogut remuntar un resultat de 2 a 1 que ha brindat el pas a la Copa del Rei al Voltregà en el que ha estat l’últim compromís de la primera volta.

El Reus Deportiu Miró cauria a la pista del CP Voltregà per 2-1 en un partit molt tàctic per part d’ambdós equips. S’avançarien els locals amb gol de Petxi Armengol al minut 7 en una primera part gairebé sense ocasions. Començaria la segona meitat amb males notícies pels de Jordi Garcia, doncs Manrubia ampliaria el marcador anotant el 2n gol dels locals. Marc Julià no podria anotar la 10a falta del Voltregà -al pal-, però Cristian Rodríguez podria, un minut més tard, anotar el 2-1.

En els últims minuts, ball de bola aturada. 3 ocasions pel Voltregà (2 directes i un penal) i una directa pel Reus que no anotaria Àlex Rodríguez. Finalment, els 3 punts es quedarien a Sant Hipòlit.