Afectacions a la recollida d’escombraries per la vaga de l’empresa comarcal SECOMSA

Des d’ahir diumenge 1 de setembre, hi pot haver afectacions en la recollida d’escombraries a bona part del Baix Camp, a causa d’una vaga indefinida dels treballadors de SECOMSA. La recollida porta a porta i les àrees d’emergència veuran reduïda la seva freqüència. Alguns dels municipis que es poden veure afectats són Castellvell del Camp, Riudoms, Mont-roig del Camp, Albiol, Vilanova d’Escornalbou, les Borges del Camp, Botarell o Riudecanyes. 

Es tracta d’una vaga indefinida i, per tant, ara mateix no es pot concretar quant de temps s’allargaran les afectacions. En tot cas, des de l’Ajuntament de tots els municipis farà un seguiment puntual de la situació i es treballarà perquè l’impacte de la vaga sigui el mínim possible als carrers dels seus municipis.

En aquest sentit, des de cada Ajuntament es demana a la ciutadania que, en la mesura del que estigui a les seves mans, faci la millor gestió possible dels residus mentre duri la vaga per tal de reduir l’impacte que aquesta tingui als carrers.

A la pàgina web de cada municipi trobareu el nou calendari de recollida corresponent. 

PUBLICITAT