Montbrió del Camp construirà un vial al costat de l’església de Sant Pere

Montbrió del Camp enderrocarà l’edifici dels Estadans, localitzat al Carrer Major just al costat de la parròquia de Sant Pere Apòstol, expropiat recentment per a construir un vial. L’objectiu és ampliar l’espai al nucli antic i als voltants de l’església.

L’alcaldessa i regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, Carmina Blay, explica que és un projecte que es contempla en el POUM des del 2011, però que no s’ha pogut dur a terme fins ara per culpa de “l’important endeutament de l’ajuntament en els darrers anys”. No obstant això, els propietaris de l’edifici van exigir que fos expropiat.

Davant d’aquesta situació ambdues parts van recórrer al Jurat d’Expropiació de Catalunya que va quantificar l’acord d’expropiació final en 221.835,54 euros. Actualment, s’està treballant en el projecte de construcció del carrer que unirà el Carrer Major amb el Carrer Nou, amb espai per una plaça i el manteniment d’unes arcades que formaven part d’un edifici on antigament es destil·lava licor i que estan reconegudes com a Bé Protegit Urbanísticament, tot i que encara no hi ha res concretat.

PUBLICITAT