Valls garanteix “màxima seguretat i responsabilitat” en la Trobada Castellera

Valls garanteix la “màxima seguretat i responsabilitat” a la trobada de les 81 colles castelleres de Catalunya, el diumenge 30 de gener, en el marc de les Festes Decennals de la Candela.

Pla general de les autoritats vallenques i dels representants de les colles castelleres en la presentació de la Trobada de Colles Castelleres de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Imatge del 12 de gener del 2022 (Horitzontal).

“Amb més mesures de les que caldrien”, ha dit l’alcaldessa Dolors Farré aquest dimecres al passeig de l’Estació, la nova ubicació de l’esdeveniment. Farré ha destacat l’amplitud de l’espai -10.000 m2- i ha volgut apel·lar a la singularitat de la jornada arran el degoteig de colles que s’han desmarcat de la trobada, com Minyons de Terrassa o Capgrossos de Mataró.

Davant la negativa, la Colla Vella insta aquestes colles a replantejar-s’ho i no fallar a la cita. “No entenem desistir a vindre; l’important no és el castell, sinó ser-hi i participar-hi”, afirmen.

PUBLICITAT