Peris: “L’informe explica que el nostre litoral es troba al límit”

La tercera tinent d’alcalde i regidora de Turisme, Platges i Cohesió Territorial del Vendrell i portaveu de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, Bàrbara Peris, ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” sobre la Taula que s’ha celebrat aquest matí a Calafell.

Bàrbara Peris ha assenyalat que es mostren “optimistes” per haver abordat aquesta problemàtica per part dels consellers i administracions públiques al litoral de la costa que va des de Sitges fins a l’Hospitalet de l’Infant, però on “la mala notícia és que l’informe explica que el nostre litoral es troba al límit”.

De fet, Peris ha explicat que “a França fa 30 anys que van adonar-se de la importància de cuidar les platges i el litoral”.

La portaveu de la Taula de Municipis per un Litoral Sotenible a més, ha afegit que “hem de trobar una forma jurídica per poder trobar solucions al nostre litoral. Ara mateix, es troba al límit i si no actuem, el problema està més a prop el que pensem”. Peris ha acabat advertint que “sense platges, no tindrem turisme”.

PUBLICITAT