Informatiu 27/09

Destaquem el més important d’avui dilluns 27 de setembre on Cambrils adaptarà la normativa sobre els patinets a la seva realitat. I és que la localitat s’hi ha sumat als municipis amb una normativa pròpia com també s’ha activat aquesta setmana a altres punts del Camp de Tarragona com és el cas de Salou.

Les sancions que contempla la normativa local de Cambrils van des dels 80 als 1.000 euros. La opció d’una norma local respon a la necessitat de regular aquesta mobilitat que s’està estenent de manera exponencial i que està generant problemes.

El nou comerç marketplace de les empreses locals de Riudoms s’estrena pels comerços de proximitat i els serveis del municipi. La Regidoria de Promoció Municipal del municipi ha presentat el ‘Compro a Riudoms’, una plataforma digital que recull tota la xarxa de comerços i serveis de proximitat que s’ofereixen.

El Marketplace també permetrà la venda en línia per a aquells comerços que vulguin oferir aquesta opció als clients a través d’una plataforma segura i còmoda tant per als comerciants com per als compradors.

Als esports parlem de la victoria per la mínima del Reus Virginias que va superar al Palafrugell en un partit on es va patir. El Reus va començar perdent al minut 6 amb un gol de Canet, però els tres gols de Marín van canviar la sintonia del partit per posar el 3-1.

El Palafrugell va lluitar fins al final i va retallar distàncies amb Ceschin. Marín anotava el póker però Canet tornava a posar al seu equip a un gol al mateix minut. El 4-3 final suposa la segona victòria en dos partits pel conjunt reusenc que es colíder amb el Barça i el Manlleu.