“Per tu, per mi”

La Doctora Aurèlia Moreno, especialista en Pediatria, i protagonista de la campanya de conscienciació “Per tu, per mi” que ha posat en marxa el Col·legi de Metges de Tarragona de cara a les Festes de Nadal, ha passat aquest dimecres pels micròfons de Carrer Major.

Una càpsula que compara el Nadal que van viure els metges més veterans del Col·legi marcat per la segona guerra mundial, amb l’actual, i que busca conscienciar a la ciutadania durant aquestes dates.

La Doctora Moreno ha explicat que durant la guerra “no existia una pandèmia, però si existien les bombes” assegurant que “era un problema diferent”. Així mateix ha recordat com va ser fer un Nadal sense cap mena de decoració, ni joguines ni segon quins menjars i on li deien que “la vida seguia encara que hi hagués bombes i que s’havia de tirar endavant” i on “la recuperació va ser molt a poc a poc”.

Tanmateix ha dit que “la gent ha de deixar de ser egoista i ha de respectar el que ens diuen perquè és l’única forma d’aturar la pandèmia” tot i que creu que aquesta “canviarà la societat, farà un clic dins nostre i potser pensarem més en el que és veritablement important”.

PUBLICITAT