‘Informatiu’ 20 de juliol de 2020

Comencem amb el tram informatiu de La Plaça i ho fem, com sempre, amb les noves dades de la COVID-19. I es que, amb les últimes dades enviades, al Camp de Tarragona se sumen 9 casos més confirmats, i a tota la província la xifra total arriba ja als 2.731. El total de morts per coronavirus des de l’inici de la pandèmia és de 400 al Camp de Tarragona i 45 a les Terres de l’Ebre. I no hi ha hagut cap defunció per Covid-19 en les últimes 24 hores a la demarcació. 

També us hem d’explicar que aquest cap de setmana hi hagut un repunt de casos a Almoster i a Mont-roig del Camp amb dos casos completament adversos. Ambdós municipis del Baix Camp han tingut un repunt de casos per la pandèmia després d’aplicar mesures força restrictives i preventives per la covid-19.

El cas d’Almoster és que 4 persones s’haurien infectat després de realitzar el camí de Santiago. Salut ha confirmat que a més d’aquests 4 casos, hi ha un total de 8 persones controlades i aïllades per evitar una possible propagació de la pandèmia.

Situació ben diferent la que s’ha viscut a Mont-roig del Camp i és que tres agents de policia han donat positiu per la pandèmia i ha obligat a deixar en cuadre el cos policial.

Us expliquem que avui també hem encetat la setmana amb l’última hora de que a Montbrió del Camp s’han confirmat quatre casos dins d’una unitat familiar i que Salut té 19 persones en seguiment dins el municipi per evitar una possible propagació.

I després de les dades com sempre nosaltres marxem cap a Reus perquè s’ha esfondrat la paret d’un habitatge, que per sort, no ha causat ferits. L’edifici, situat al barri del Carme, estava deshabitat. Jordi Escoda, molt bon dia! 

I sense marxar de la capital Jordi, expliquem ara que l’Ajuntament ha adjudicat a Batlle i Roig Arquitectura l’avantprojecte per repensar l’entorn del passeig Mata i el Carrer Ample.

I Jordi, fa poca estona la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó ha presentat nous apunts del Pla de Reactivació Econòmica.

Mont-roig del Camp va tancar aquest diumenge Cala Califòrnia a Miami Platja davant les aglomeracions de gent que s’estaven produint i pel relaxament perllongat que hi havia de la població tot i l’alerta sanitària. Arran també dels dos casos positius dels policies de Mont-roig, el consistori ha volgut ser molt caute i ja han advertit que no els hi tremolarà el pols per tancar les platges si la població es relaxa tot i l’alerta sanitària.

L’Ajuntament ha cridat a la responsabilitat a la ciutadania i que siguin conscients de l’existència persistent del virus i sobretot després dels confinaments que han viscut poblacions de Catalunya amb els diversos rebrots. En cas de detectar aquest comportament a altres cales de Miami Platja com va ser el cas de Cala Califòrnia, el consistori montrogenc es veurà obligat a fer un tancament preventiu.

PUBLICITAT