Home MUNICIPIS Montroig 90 establiments participen al pla Ecovidrio a Montroig

90 establiments participen al pla Ecovidrio a Montroig

Prop d’un centenar d’establiments de restauració a Mont-roig participen en el pla d’Ecovidrio per incrementar el reciclatge d’aquest estiu. És el tercer any de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat que realitzarà visites informatives als establiments de restauració on rebràn bujols especials i contenidors.

La hosteleria genera prop del 52% dels residus d’envasos de vidre i aquest acord es realitza amb l’objectiu clau d’incrementar la xarxa de reciclatge.

En aquesta edició, un total de 90 bars i restaurants de Miami Platja participaran en la campanya, a través de la qual, s’espera continuar augmentant les xifres de reciclatge dels darrers anys. Ecovidrio treballarà conjuntament amb el consistori montrogenc per reforçar la recollida selectiva d’envasos de vidre i facilitar la col·laboració de ciutadania.

L’entitat sense ànim de lucre, Ecovidrio, realitzarà un total de 90 visites d’informació i sensibilització als professionals hostalers i on lliurarà de forma gratuïta bujols especials per facilitar la tasca de reciclatge i aportarà contenidors adaptats a les necessitats del sector.

PUBLICITAT