Home INFORMATIUS Peces Informatives 150 riudomencs representaran “Els Quadres de la Passió”

150 riudomencs representaran “Els Quadres de la Passió”

El circuit rebel·la les set escenes narratives que representaran la mort i resurrecció de Crist amb els  “Quadres de la Passió de Jesús”. A partir de les 20.00 hores els carrers de Riudoms s’ompliran de representacions que duraran 10 minuts i que es faran simultàniament en els set emplaçaments.

Els Quadres de la Passió obren la programació de Setmana Santa a Riudoms. Més de 150 riudomencs i riudomenques voluntaris actuaran aquest vespre representant set escenes diferents per tal de narrar la mort i la resurrecció de Jesucrist. Sota la direcció de M. Conxa Torres Sabaté  mostraran al públic assistent les etapes principals dels últims dies de la vida de Jesús en diferents punts del municipi i de forma simultània.

Verònica Torres, regidora de festes de Riudoms, considera que els Quadres de la Passió són únics perquè estan oberts a la participació de tothom:

El circuit es composa de set escenes narratives, una més que l’any passat. A partir de les 20.00 hores començaran les representacions que duraran 10 minuts i que es faran simultàniament en els set emplaçaments. A les 20.15, 20.30, 20.45, 21.00 i 21.15 hores es tornaran a realitzar perquè tothom pugui veure tots els quadres. El quadre final, que correspon a la Crucifixió i Resurrecció, es representarà a les 21.30 hores al Teatre Auditori Casal Riudomenc, i es podrà accedir a la sala 15 minuts abans.

La primera d’elles fa referència al Diumenge de Rams, i es farà a la plaça de la Mare Cèlia. La segona escena, als Porxos de la plaça Petita, explicarà l’expulsió dels mercaders del Temple; i seguirà a l’entrada de la casa del carrer de l’Arenal, número 20, amb el Sant Sopar, un dels moments més coneguts de Jesús amb els seus deixebles.

El Bes de Judes és el següent Quadre, i es podrà veure a la placeta de l’absis posterior de l’Església de Riudoms. ‘De Caifàs a Ponç Pilat’ és el Quadre que es representarà a l’entrada de l’Església, a l’Auditori del Teatre del Casal Riudomenc es podrà veure el Quadre de la Crucifixió, i la representació del Sant Sepulcre es podrà veure a la Cisterna Vella.

PUBLICITAT